UNIRAID EPSA UPV 2020

Uniraid EPSA UPV 2020 és un grup de Generació Espontània de recent creació. L’objectiu ha sigut participar UNIRAID 2020 del 15 al 23 de febrer de 2020. L’equip està format per Carles Ceresola i Joan Ribera, tots dos estudiants del Campus d’Alcoi de la UPV.

Presentació abans de l’eixida cap el Marroc


UNIRAID no és un ral·li ni una carrera de velocitat, UNIRAID és un viatge-aventura en el que els participants han de completar 7 etapes navegant amb un roadbook i superant tot tipus d’obstacles, desafiaments i proves, amb l’objectiu de creuar el Marroc de nord a sud i entregar 40kg de material solidari en els llogarets i pobles del desert.


UNIRAID és una gran aventura humana i solidària per a estudiants amb esperit emprenedor d’entre 18 i 28 anys. Es tracta d’un itinerari de 9 dies pel desert del Marroc en turismes de més de 20 anys, que es duu a terme cada any el mes de febrer. En el seu cas un Peugeot 205. Encara que no es tracta d’una prova competitiva, Joan i Carles ens conten que la seua classificació ha sigut 70 de 169 participants.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.